Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Masarna ska bryta förlusttrenden

Annons

Inte heller guldåret 2000 var inledningen någon succé. Då stod Masarna på bara en poäng efter tre körda matcher.

Hur många förluster har Masarna råd med?

- Inga fler alls, helst. Men vi kommer att möta flera riktigt bra lag och det gör nog att vi får räkna med ytterligare förluster, säger lagledaren Andreas Engh.

Men i kväll hemma mot Indianerna ska Masarna bryta förlusttrenden:

- Jag tror stenhårt på seger. Deras laguppställning ger inte skrämselhicka direkt men det blir inte lätt. De var femma i fjol med det laget och det inger respekt. Så någon lätt match blir det inte.

- Så den här gången vill jag ha 50 poäng, tillägger Andreas Engh och tänker på förlustraden tre gånger 46-50.

Nyckeln till framgång i kväll stavas Leigh Adams som är tillbaka i laget igen istället för Ales Dryml.

- Vi körde ju jämnt mot Rospiggarna senast, trots att Ales var helt under isen. Leigh tar säkert 12-13 poäng men det är inte bara han som ska vinna matchen. Jag tycker att vi generellt sett ser starkare ut än Indianerna.

Australiensaren har bara tappat en poäng på de två matcher han kört hittills.

Antonio Lindbäck har jobbat hårt med sitt team den senaste tiden och tränade i går kväll med två helt nya motorer. Han bytte från Java till GM i matchen mot Rosipggarna med lyckat resultat och hoppas att motorbytet ska ge resultat också i kväll och på GP:et i Eskilstuna på lördag.

Lagen i kväll: MasarnaAvesta: 1) Simon Stead, 2) Billy Hamill, 3) Antonio Lindbäck, 4) Dave Watt, 5) Leigh Adams, 6) Daniel Davidsson, 7) Linus Sundström, 8) Robin Bergqvist. Indianerna: 1) Magnus Zetterström, 2) Kaj Laukkanen, 3) Matej Frejan, 4) Rafal Okoniewski, 5) Piotr Protasiewicz, 6) Simon Gustafsson, 7) Roman Povazhny, 8) Ludvig Lindgren.

Mer läsning

Annons