Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Masarna kör för seger och fem poäng i Målilla i kväll

Annons

Masarna har ett rejält försprång inför kvällens retur borta mot Luxo Stars i småländska Målilla. Efter en kaotisk hemmamatch i tisdags vann Masarna med 56-28.

- Vi har en stor chans att inte bara plocka hem extrapoängen utan även vinna matchen, säger Masarnas lagledare Hans-Erik "Pruppen" Andersson.

- De ska inte klara av att ta in 28 poäng på oss, men man vet aldrig vad som kan hända i speedway. Det såg vi, inte minst i tisdags.

Ett kraftigt regnväder försenade matchen i Brovallen och efter två vurpor, skadade förare och ett avslutande strömavbrott blev det hela mer en parodi än elitidrott. Masarna var totalt överlägsna sina motståndare och trots att de sista två heaten aldrig kördes blev det väldigt stora siffror.

Antonio Lindbäck var bäste hemmaförare med sina 11+2 poäng och det gör att Masarnas lagledning måste byta plats mellan honom och Patrik Dybeck. Antonios höga snitt gör att han inte kan utnyttjas på reservplats utan i stället placeras han som tvåa.

- Det är bäst för oss att ha Antonio som reserv, men vi får nog inse att han är för duktigt för det. Vi kan inte vänta oss lika många poäng från hans sida utan alla poäng som han tar som ordinarie ser vi som bonus.

Däremot väntar han sig mer av Gary Havelock och Niklas Klingberg.

- De måste ta sig i kragen och prestera mycket bättre på bortaplan. Minst tio poäng per man tycker jag vi kan kräva.

Luxo Stars mönstrar bästa tänkbara lag.

Mer läsning

Annons