Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Masarna favorit mot Piraterna i premiären

Annons

- Det blir ingen lätt match. Jag tror att Piraterna kommer att klara sig hyfsat i elitserien, säger Olsson.

Mastränaren tror att Motalalaget klarar sig kvar och hamnar före både Indianerna och Vargarna.

Piraterna saknar ett toppnamn och har exempelvis ingen förare med i GP-serien. Trots det finns en hel del elitserierutin i laget. Förre masen Niklas Klingberg, som farmas in från Örnarna, är ett av de tyngsta namnen.

- Det ska bli kul och vi har verkligen längtat efter premiären. Vi ska göra allt för att bjuda Masarna på bra motstånd, säger Piraternas lagledare Kenneth Åkeborg, som hoppas på storpublik.

- Det kommer att bli mycket folk bara för att det är premiär. Och sedan drar ju Masarna några extra också, säger han.

Masarnas premiärlag bjuder inte på några större överraskningar. De fem ordinarie förarna är tämligen givna och att reservplatserna gick till Magnus Karlsson och Niklas Aspgren var också väntat.

- Patrik Dybeck finns förstås också med i diskussionerna, men han dras med ett för högt snitt som gör att vi inte får in honom i det här laget, säger Olsson.

Däremot har Masarna med sig Sebastian Aldén som åttonde förare och skulle någon av de övriga ha en mindre lyckad dag, kan nog han räkna med att få köra något eller några heat i premiären.

Fakta | Lagen

Piraterna: 1) Damian Balinski, 2) Tomasz Bajerski, 3) Stefan Andersson, 4) Niklas Klingberg, 5) Grzegorz Walasek, 6) Kenneth Bjerre, 7) Niklas Karlsson, 8) Christian Ingesson.

Masarna: 1) Tony Rickardsson, 2) Fredrik Lindgren, 3) Bjarne Pedersen, 4) Antonio Lindbäck, 5) Leigh Adams, 6) Magnus Karlsson, 7) Niklas Aspgren, 8) Sebastian Aldén.

STEFAN ERICSON

Mer läsning

Annons