Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marockaner får nobben av LFK

Annons

- Det blir inget spel för dem. Eftersom de bara har visum för ett par veckor till är det ingen mening med att göra dem spelklara för oss. De skulle ju bara hinna spela ett par matcher, säger assisterande LFK-tränaren Mustafa El Hachmi.

Han konstaterar attt det är bättre att de spelare man redan har får spela samt att det ändå är på gång med ett nyförvärv.

- Ja, Rikard Norelius som tidigare spelat med LFK och Söderbärke är på gång hit från Falu BS. Vi hoppas kunna ha allt klart med Rikard snart, kanske nästa vecka.

Men en smula pinsam för LFK kan man ju ändå tycka att Marockovärvningen blivit. Eller?

- Jo, vi har väl lärt oss en del av det här.

Åker klubben på någon kostnad för Benkhayis och Kozas matchlösa vistelse i Sverige?

- Nej, det här har helt skett på deras initiativ. Det var de som ville komma hit och som har betalat resan.

- Om vi hade haft pengar hade vi kunnat kontraktera dem som proffsspelare men de resurserna har vi inte i LFK.

Mustafa El Hachmi konstaterar att det nu i stället gäller att koncentrera sig på fotbollen och i och med segern mot Eneby senast är LFK på rätt spår.

Till kvällens match mot Frövi borta har dock nya problem uppstått, i form av att både Erik Persson och John Dahlberg är avstängda.

Erik Perssons plats som mittback övertas av senast avstängde Andreas Lindvall. Men vem som ska spela högerback i avsaknad av John Dahlberg är ännu inte bestämt.

- Vi får se. Klart är i alla fall att Alexander Fridlund från Saxdalen går in i truppen.

Noteras bör också att målvakten Mikael Wiklund spelar med tejpad vänsterhand efter att ha fått ett hårt skott på handen i matchen mot Eneby samt att anfallaren Mohammed al Kantari kan medverka. Han fick kliva av skadad efter att ha gjort två mål mot Eneby.

- Mohammed har fått behandling av en sjukgymnast för en muskelskada och den är inte värre än att han kan spela mot Frövi, säger Mustafa El Hachmi.

HENRIK SCHMIDT

Mer läsning

Annons