Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malung föll mot topplaget Korsnäs

Annons

Malung gjorde en riktig kämpamatch men det räckte ändock inte mot ett Korsnäs som spelmässigt var det klart bättre laget och de vann också en rättvis seger. Men med litet tur kunde Maung ha fått med en poäng i den här matchen.

Det var annars Korsnäs som hade bollen mest och som också svarade för det mest genomtänkta spelet även om man inte kom upp i sin normala klass i den första halvleken. Men efter underläge med 0-1 i den andra halvleken visade gästerna den styrka som präglar ett topplag.

Men Malung saknade inte målchanser och med litet tur kunde matchen för deras del slutat oavgjort.

- Vi får vara tacksamma att det blev seger även om jag tycker att vi vann rättvist. Malung överraskade med att spela bra och de spelade efter sina resurser, sade Korsnäs tränare Lars Björkman efter matchen.

- Vi gjorde en riktig kämpamatch och trots förlusten måste jag vara nöjd med mitt lags insats den här gången, konstaterade Malungs tränare Bert-Ove Johansson.

I hemmalaget ger vi toppbetyg till målvakten Kjell Björlin liksom till Tobias Kapla. Bra insatser signerar vi också framfusige Henrik Olsson och Lars Eriksson.

I Korsnäs lag återfanns planens bäste spelare i tvåmålsskytten Magnus Isaksson och en bra insats noterar vi också för Peter Tillman. Spelmässigt noterar vi att Korsnäs stundtals trillade boll mycket fint och spelar också som ett topplag.

MALUNG-KORSNÄS 1-2 (0-0)

Målen: 1-0 (50) Tobias Kapla, 1-1 (63) Magnus Isaksson, 1-2 (80) Magnus Isaksson.

Publik: Cirka 150

Mer läsning

Annons