Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Målet är att vara bland de tre i topp"

Annons

Tre matcher - lika många förluster.

Inledningen av den östra Mellanallsvenskan, som serien kallas, har i sanning varit bekymmersam för länets bowlingetta Domnarvets BS efter degraderingen från elitserien i våras.

- Inte kul alls, menar lagets ankare Stefan Andersson.

- Men helt klart är det väl så att vår ofrivilliga flytt till Ludvika under reparationsarbetena i Maserhallen har spelat in.

Inte minst inledningsperioderna har varit det stora problemet för Borlängelaget.

I dessa har man hamnat i rejäla underlägen (0-5 och 1-4), vilket gjort att pressen på spelarna ökat fortsättningsvis i de hittills spelade matcherna.

- Det blir ett jädrans jagande hela tiden och det passar tydligen inte oss. Vi har inte alls kommit upp i de siffror vi brukar ha i våra matcher.

- Men nu får vi se till att få till det i de närmaste matcherna "hemma" i Ludvika istället. Där möter vi Ankaret den här helgen och följer så upp med Cobbers nästa, säger Stefan.

Lite bekymrad förstås efter det som varit.

- Det är elva matcher kvar att spela så det finns utrymme. Och målsättningen är fortfarande att vara bland de tre i topp i serien, vilka ju får kvala till Elitserien.

- Men det vill till att vi hittar spåren nu i Ludvika. Det ser ju inte ut som om vi får komma tillbaka till Maserhallen än på ett tag, säger DBS-ankaret.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons