Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mål för Nilsson i Edmontondebuten

Annons

Dessvärre var Nilssons mål lagets enda och Edmonton förlorade med 1-2.

Nilsson, som på sistone spelat i farmarserien, kom till Edmonton efter ett byte med tidigare klubben New York Islanders i slutet av februari.

Det är första gången i Edmonton Oilers historia som far och son har spelat i klubben. Robert Nilssons pappa Kent Nilsson lyckades till och med vinna Stanley cup med den kanadensiska NHL-klubben 1987.

Nilsson gjorde en bra debut och efteråt fick han beröm.

Buffalos nyförvärvade målvakt Ty Conklin såg till att laget äntligen kunde bryta sin nästan två veckor långa förlustsvit genom att besegra Florida med 5-3. Laget hade fyra förluster i ryggen, men Conklins 42 räddningar såg till att det inte blev en femte.

Lovorden haglade över Conklin, som kom till topplaget Buffalo från Columbus, ett av jumbolagen i Western conference. Buffalos vinst kom trots att laget bara fick till knappt hälften så många skott på mål som Florida.

Vancouver besegrade St Louis på övertid med 3-2. Daniel Sedin stod för det vinnande powerplay-målet, dryga minuten in i förlängningen. Mattias Öhlund stod för den målgivande passningen tillsammans med Henrik Sedin, som även inledde målskyttet i den andra perioden.

TT

Mer läsning

Annons