Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckat LFK-läger

Annons

Ludvika FK:s fotbollstrupp återvände på söndagskvällen till Ludvika efter ett lyckad utflykt till Öland. En resa som påbörjades förra torsdagen och som totalt kom att bestå av fem träningspass samt en vänskapsdrabbning. Matchen spelades mot Färjestaden. Ett division 3-gäng som år efter år tillhört seriens topp 3. Det var alltså ett väl kvalificerat motstånd som Ludvikapojkarna ställdes emot,

- Vi gör vår bästa match för i år och får 0-0, säger LFK-tränaren Magnus Salmons och fortsätter...

- Ett oavgjort resultat var, som jag ser det, rättvist. Men det hade heller inte varit orättvist med 1-1 eller 2-2. Målchanser saknades nämligen inte. Bland annat hade vi två frilägen och en nick i ribban som myckert väl kunnat resultera i mål.

Spelartruppen, som blev något mindre än vad som från början var tänkt, innehöll 15 namn. För Anders Simonen handlade det om LFK-debut. En premiär som enligt Salmons gav mersmak.

Allra mest gladde annars Jonas Carlsson, hemvändande nyförvärv från grannen Östansbo IS, som spelade centralt på mitten och som imponerade stort.

Så när som på Jens Friberg, som stod över matchen mot Färjestaden på grund av ömmande hälsenor, så genomfördes lägret, som var förlagt till gräs, utan blessyrer och skador.

Åter i Ludvika väntar nu träning måndag, tisdag och torsdag.

- Eventuellt kommer vi att spela en match mot Brage på onsdag, säger en nöjd Magnus Salmons efter den alltigenom lyckade fyradagars trippen till Ö-riket.

KG KARLQVIST

Mer läsning

Annons