Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lundmark tar över?

Annons

- Det är ingenting som är klart kring min framtid.

- Just nu fokuserar jag på det slutspel vi i IBF står inför. Då hoppas jag kunna revanschera mig själv för en i mitt tycke urusel säsong, säger Andreas.

Uppenbarligen inte nöjd med sitt eget spel hittills under säsongen.

- Nej, det kan jag inte vara. Nu hoppas jag det ska bli andra bullar av i slutspelet. Både för min egen del och laget, som varit väldigt mycket upp-och-ned den här säsongen.

Jobbet som mattelärare vid Forssaklackskoan och familj gör att han så smått börjat fundera över hur tiden för ska räcka till i framtiden för en fortsättning på elitnivå.

- Det har handlat om mycket innebandy det senaste året vill jag lova. Både när det gäller träning och matcher. Annat har kommit i kläm och det gör förstås att man börjar fundera.

- Och ett tränarjobb finns med i bilden. Men i så fall var och i vilken klubb vet jag inte.

- BSK har visat intresse, det kan jag väl i alla fall bekräfta, säger Lundmark.

Anfallskollegan sedan många år Daniel Sjöö då, hur tänker han?

- Han har nog börjat fundera han också vad jag förstår. Men vi båda fokuserar just nu på det som komma ska, slutspelet alltså. Sedan får vi se, säger Andreas Lundmark.

- Omöjligt är det dock inte att i alla fall jag återfinns i en annan klubb. Var i så fall vill jag dock inte yttra mig om i dagsläget, det kan bli ett sabbatsår också.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons