Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ludvika FK möter Värtan - kan det bli repris?

Annons

u I dag är Ludvika FK på plats på idylliska Hjorthagen i Stockholm för att möta Värtans IK i en match i fotbollens västra tvåa.

Matchen är returmötet där Värtan säkerligen kommer att vilja visa något bättre takten för sin hemmapublik än vad de visade publiken på Hillängen den 15 juni. Då skrevs segersiffrorna till förkrossande 6-1 till LFK.

- Det är historia nu. Vi spelade bra då men det här är en ny match, säger LFK:s Thomas Sundberg.

Ludvikagänget har tränat bra i veckan och är hyfsat formstarka. Efter bra insatser i de två inledande matcherna av höstsäsongen, mot topplagen Syrianska och Rynninge, har LFK råg i ryggen och förhoppningsvis spring i benen.

- Vi vet vad vi kan och har sett det nu i de här matcherna, så vi åker ner för att ta tre poäng. Vi ligger två poäng före Värtan och det är av de här lagen vi ska plocka poäng, säger Thomas Sundberg.

Värtans IK är ju ett farmarlag till Djurgården vilket gör det svårt att veta vilket spelarmaterial man får möta.

- Vi har inte riktigt bestämt vilket spelsystem det blir, 4-4-2 är ju mer offensivt men det är ju bortamatch så det blir kanske 4-3-3, det beror på dagsformen. Den enda spelaren vi saknar är Mattias Eriksson som är bortrest, berättar Sundberg.

Mer läsning

Annons