Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löfström orolig för framtiden

Annons

- Det är klart man är orolig. Jag har fortfarande ont i huvudet och det har inte blivit bättre under de senaste veckorna, säger 29-åringen.

Det var i matchen mot Frölunda i Scandinavium den 1:a februari som Per åkte på hjärnskakningen. För övrigt hans andra hjärnskakning under säsongen och sett till hela karriären har han drabbats av en handfull hjärnskakningar.

I mesta laget för att vara hälsosamt och vägen tillbaka efter den senaste smällen ser ut att bli lång.

De senaste veckorna har Per inte tränat någonting alls utan bara fått titta på när lagkamraterna förgäves kämpat mot Färjestad i SM-kvartsfinalen.

- Det var det som var mest jobbigt med skadan, att jag missade slutspelet och inte fick vara med när det roliga var kvar.

Eftersom läkningen stått i princip still de senaste veckorna pratas det om att göra någon form av undersökning av Pers huvud.

- Jag har inte pratat med vår läkare, Lars Johansson, på ett tag, men någon form av röntgen av huvudet kan det nog bli tal om.

Leksands sportchef, Anders "Masken" Carlsson, räknar just nu Per som ett osäkert kort.

- Per har offrat sig enormt för Leksand de senaste säsongerna. Jag skulle bli jätteglad om han kom tillbaka, men hälsan går alltid först, och just nu är det en sak mellan Per och läkarna, säger han.

THOMAS LIND /ANDERS NORIN

Mer läsning

Annons