Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Little Big Horns åttonde raka

Annons

Little Big Horn kom till Göteborg med sju raka segrar i bagaget och Rommehästen spelades följdriktigt till favorit. Ett förtroende från spelarna de verkligen levde upp till.

-Little Big Horn är startsnabb och lättplacerad och han var bra även i dag, berömde Samuel Rehn.

Enda dramatiken i segerloppet var i mitten av första sväng. Little Big Horn flög mot ledningen i hög fart när han plötsligt såg ut att tappa travet och var nära att galoppera.

- Det gick riktigt fort då. Väl i ledningen tog jag upp min häst, men det var aldrig någon fara att han skulle galoppera, säger Rehn.

Efter den incididenten var det sedan lugna gatan, även om i rygg smygandes French Open kom fort sista biten när luckan uppenbarade sig 80 meter från mål. Little Big Hornsträckte dock på sig och vann med huvud till godo.

- Att Little Big Horn en dag skulle ståta med åtta raka segrar, kunde jag aldrig någonsin drömma om, fortsätter en rörd tränare.

Helt klart en sportslig höjdare, signerad Rommeamatören, som även är åretssegerrikaste travamatör.

I lördags spräckte han även segertorkan i V75. Detkan Samuel Rehn tacka Little Big Horn för.

I lärlings-SM stod dalahoppen till ekipagen Master Lupin/Christian Hansen och Madonna Index/Madeleine Gustafsson. Bäst gick det för "Maddes" häst som tog sjätte och sista penningplaceringen, medanMaster Lupin tyvärr galopperade i starten och diskvalificerades. Segrade gjorde Jägersroekipaget Selldahir S.G./Marcus Bergman.

PER-ÅKE GRANLUND

Mer läsning

Annons