Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LHF/BHK mötte nya elitlaget

Annons

Nya konstellationen Ludvika HF/Borlänge HK träningsspelade i lördags i Lindesberg mot elitserielaget Lindeskolans IF.

Som väntat var Lindelaget bättre men motståndarna från Dalarna stod upp bra. Slutresultatet blev 37-27.

Båda lagen befinner sig i ett uppbyggnadsskede och har inte övat speciellt mycket spel ännu.

- Jag är väldigt nöjd med den inställning våra spelare visade idag, summerade Mats Carlson, tränare i LHF/BHK, som använde 12 spelare i Lindesberg.

Genomgående bra försvarsspel i LHF/BHK, där Jörgen Ohlsson gjorde en fin första halvlek i målet. Offensiva plus till Kenny Ekman, Per Lennartsson och Niklas Hägerfors på vänsterkanten.

Dalalaget tränar intensivt för närvarande och genomförde ett pass i lördags förmiddag i Ludvika innan man åkte till Lindesberg.

Och i går fortsatte hårdkörningen i Borlänge.

LINDESKOLAN-LUDVIKA/-BORLÄNGE

37-27 (17-13)

Målen, LHF/BHK: Kim Stenberg 5, Andreas Bergdahl 4, Kenny Ekman 4, Per Lennartsson 4, Niklas Hägerfors 2, Jens Nilsson 2, Anders Nordström 2, Anders Andersson 2, Henrik Hillerdal, Fredrik Hägerfors.

Johansson

får kritk

u Nätsajten Rallysportnews uppger att finländaren Kaj Lindström, kartläsare åt Tobias Johansson, i dag, måndag, kommer att träffa Göran Henriksson, chef för Olsbergs rallyteam, för att diskutera framtiden.

Enligt Rallysportnews, som pratat med Lindström i samband med det finska VM-rallyt, är han som väntat besviken över att det inte blev någon start i Finland efter träningskraschen i måndags men mest besviken är han över att den unge svensken kraschade.

"Tobias har mycket att lära och måste lära sig att bromsa när det är dags", säger Lindström till Rallysportnews.

I samma artikel antyds att Lindström kan bli aktuell att fortsätta som kartläsare till Tobias Johansson i det svenska eller finska mästerskapet under resten av året.

- Jag vet ingenting om detta, var Tobias egen korta kommentar till tidningen angåendel uppgifterna hos Rallysportnews. (DT)

Mer läsning

Annons