Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leksand byter tränare - igen

Annons

Enligt tidningen är Curre Lundmark just nu på väg till Leksand för att ta över tränaransvaret i den anrika elitserieklubben.

Innan jag uttalar mig om framtiden vill jag sätta mig ner och diskutera med dem. Jag har en del idéer och synpunkter. Sedan får vi se om de överensstämmer med Leksands, säger han till tidningen.

Lundmark vann OS-guld med Tre Kronor 1994 men har de senaste åren jobbat som expertkommentator i tv. Han blir därmed Leksands tredje huvudtränare denna säsong, om förhandlingarna går i lås.

Anders Carlsson och Per-Erik Eklund tog tillsammans över laget när "Pirro" Alexandersson fick sparken tidigare under säsongen. Men efter 1-7-förlusten mot Luleå gör Leksand ännu ett byte. Per-Erik Eklund säger till Expressen att "Masken" inte kommer att stå i båset mer.

Vi får se vad som händer, om jag tar steget ner till andretränare eller fortsätter som tidigare. Jag ska träffa vd Jonas Bergqvist när vi kommer tillbaka till Leksand, säger Eklund på Arlanda.

Expressen har även pratat med Anders "Masken" Carlsson, som säger att han inte känner till något.

Du får vända dig till Jonas Bergqvist. Jag är anställd som sportchef. Jag håller på att jobba med att få in spelare, jag sitter på kontoret just nu. Jag var i båset temporärt, tills vi hittat en ny tränare.

TT

Mer läsning

Annons