Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LAIK förlorade mot tabelljumbon

Annons

u Våmhus tog tre oerhört viktiga poäng när man hemma på Våmmevi i går kväll vann över bottenkollegan Långshyttan med klara 3-0.

I förra omgången förlorade Våmhus mot Korsnäs med hela 1-7, och många trodde nog att laget i och med den smällen skulle få svårt att resa sig.

Men Våmhuskillarna visade prov på hög moral, och var flera klasser bättre än gästande Långs-

hyttan.

- Vi var oerhört taggade i dag. Det kändes redan från början att engagemanget fanns med. Något som vi saknat tidigare. Jag tyckte det såg riktigt bra ut, sade en glad spelande tränare Göran "Lillis" Eriksson.

För "Lillis" spelade de sista 25 minuterna.

- Det var jobbigt. Jag har bara tränat en gång de sista tre månaderna, pustade han.

Och visst är det viktigt för Våmhus att "Lillis" kommer tillbaka i gammal god form om jakten på ett nytt kontrakt ska bli lyckosam.

I första halvlek, och stora delar av andra, var det bara ett lag på Våmmevis fina gräsmatta, Våmhus. Det spel, eller rättare sagt brist på spel som Långshttan visade upp, höll defenitivt inte division IV-klass. Våmhus hade inga större problem att nita fast gästerna i deras försvarsområde.

Sabri Ben Attia såg också till att Våmhus kunde gå till pausvila med 2-0 i ryggen.

Samme Sabri ökade på ledningen efter drygt en kvart in på andra halvlek och den rättvisa segern var säkrad.

I Våmhuslaget ska samtliga ha beröm för sin insats. Ett extra plus dock till tremålsskytten Sabri Ben Attia och Magnus Palm som gjorde det mesta rätt - utom mål.

Men som sagt det här var en lagseger.

Långshyttan då? Nej, har laget tänkt sig division IV-spel nästa säsong krävs en rejäl uppryckning. För det här var dåligt.

GUNNAR BÄCKE

Mer läsning

Annons