Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvarnsvedens första hemmapoäng

Annons

I slutskedet hettade det till rejält. Dala-Järnas forward Emil Blom vände runt och tog sig förbi en motståndare och ramlade i straff-området. Domaren Per Berglund skakade på huvudet. Det fick

bägaren att rinna över i Dala-Järna.

- Katastrof. Det var en solklar straff. Emil är en sån som aldrig ramlar. Jag fattar ingenting, säger en rasande Michael Wåhlström, tränare i Dala-Järna.

Emil fick istället gult kort för filmning, sitt andra för kvällen och blev därmed utvisad. Medspelaren Henrik Lissel sa något olämpligt till domaren och fick rött direkt.

- Det sämsta jag varit med, sa Henrik.

- Jag tyckte inte det var straff, säger "Hulta".

Men visst luktade det straff lång väg...

Gästerna började bäst och tog ledningen redan efter nio minuter genom Andreas Olsson, efter ett fint anfall hela vägen. Efter en halvtimmes spel fick Kvarnsveden en tvivelaktigt dömd straff, som Tobias Olsson satte säkert.

- Sista 20 minuterna var bra från vår sida. Då tog vi över spelet, menade "Hulta".

Dala-Järnas Jens Lissel brände ett friläge strax innan halvtid.

Direkt efter paus hade Torbjörn Sjöberg ett nästan för bra läge som det bara ska bli mål på. Men duktige Jan Olsson i gästernas mål tippade bollen till hörna.

Annars var det Dala-Järna som var det piggare laget i andra halvlek och hade störst bollinnehav.

- Jag tycker 1-1 var rättvist om man ser till hela matchbilden. Det här tar vi med oss till matchen mot Ytterhogdal. Nu börjar vi också få tillbaka lite folk efter skador. Det ser ljusare ut nu, medger "Hulta".

- Det är synd att domaren ska avgöra matchen. Det är för jävligt, säger Wåhlström.

I Kvarnsveden sprang Robert Höök och Roger Blomqvist mycket och gjorde det förtjänstfullt. Tobias Olsson jobbade hårt på mittfältet, i avstängde Björn Karlssons frånvaro.

Bäst i Dala-Järna var spelmotorn Jens Lissel. Emil Blom svarade för ett piggt inhopp i andra halvlek.

ANDERS GRANLUND

Mer läsning

Annons