Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krönika: Välkommen till nya AT-sporten!

Annons

Pasi Hiirikoski, Nyhetschef Sport, MittMedia.

Välkommen till nya AT-sporten! Det säger jag till er sportvänner som antingen läser detta på avestatidning.com på torsdagen eller i tidningen AT på fredagsmorgonen.

Anledningen till välkomnandet är förstås att AT kommer ut med ny layout i tidningen, ny plattform för avestatidning.com och ny app för din smartphone. Detta har AT:s chefredaktör Carl-Johan Bergman skrivit om.

För er sportvänner sker ytterligare en liten nystart.

AT-sporten ingår numera i Sport Dalarna, som i sin tur ingår i MittMedia Sport – en av Sveriges största sportredaktioner med 61 sportjournalister utspridda från Örebro till Örnsköldsvik.

Av dessa 61 sportjournalister utgår sex från Dalarna - med uppgift att precis som tidigare leverera lokal sportjournalistik som berör och engagerar.

Sportledningen består just nu av Mattias Wallström (sportchef), Henning Johannesson (biträdande sportchef) samt av fyra nyhetschefer, varav jag är en, som jobbar nära de lokala redaktionerna/regionerna.

Vi kommer även fortsatt att leverera de stora snackisarna kring exempelvis Masarna samt gräva fram lokalt berörande berättelser från sportvärlden i Avesta, Krylbo och även från länet i stort.

Styrkan i att AT-sporten nu tillhör en stor sportorganisation är att vi gemensamt kan göra storsatsningar som gör oss ännu starkare lokalt.

2017 kommer vi även att satsa ännu mer på livesänd sport, alltså tv. Och det innehållet kommer alla prenumeranter att ha tillgång till tack vare sin prenumeration. Just saying …

Så än en gång: Välkommen till nya AT-sporten!

Mer läsning

Annons