Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristoffers dagbok

Annons

07.15: Vaknar. Molnigt väder och ingen sol i dag heller. Känner mig sliten i kroppen efter alla pass vi kört, men det hör jag att de andra gör också.

07.30: Frukost. Under den presenterar sig Mattias Pettersson och Magnus Helin och sjunger en liten trudelutt som en del av den inkilning vi nya killar får gå igenom hela veckan. Bland annat genom att under en dag bära den "granna" grönvita peruken som får alla att dra på smilbanden.

09.00-11.00: Träning på en blöt och tung plan. Träningen inleds med att vi springer på två led och gör uppvärmningsövningar efter herr Ljungs direktiv. Vi fortsätter sen med ytterligare en övning för att få upp pulsen innan vi tränar anfalls- och försvarsspel. Träningen avslutas med spel sju mot sju, "matchen" slutar 1-1 och avgörs via en straffsparkstävling. Mitt lag vinner sedan Magnus Helin räddat sista straffen.

12.00: Lunch. Lasagne står på menyn och den smakar helt okej. Annars tycker jag maten är lite speciell här nere, ovanlig om man så vill.

12.30-16.00: Vi har några timmars ledighet fram till nästa träning och passar på att vila och få lite välbehövlig massage av vår massör Bengt Pettersson.

16.00-18.00: Träning igen. Under det här passet kör vi lite lättare träning med kvadraten och fotbollstennis. Den senare tävlingen vinns av Göran Bergort, David Hindriks och Bernt Ljung medan jag själv, Jimmy Rajala och Mattias Östberg tar hem "bronsmatchen".

19.00: Middag. Pasta och kyckling.

20.00: Ett teoripass, det finns mycket att hämta därifrån också märker jag.

21.00: TV. Vi tittar på matchen Chelsea-Arsenal.

23.00: Gonatt...

Kristoffer Melin berättat för

Bjarne Solum

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons