Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaos på nätet för orienterare

Annons

- Vi är två kanslister här hos Stora Tuna, berättade Gunnel Eriksson vid tvåtiden på eftermiddagen. Vi har inte gjort annat i dag än att tala i telefon och läsa och besvara mail.

Men det är inte det stora antalet anmälningar till Tourens alla tävlingar (Säterbygden 9 maj, klassisk distans - utan tak, Stora Tuna 10 maj, kortdistans - tak på 2500 deltagare, Stora Tuna 10 maj, kvällstävling elitseriesprint, Stora Tuna 11 maj, klassisk distans - tak på 2000 deltagare och OK Kåre 12 maj - Kopparkavlen med max 3 000 startande, som orsakat problemen.

- Nej, antalet uppkopplade har ingen betydelse, säger Jan Gredeskog på Klubben Online. Det här handlar om ett problem som vi haft mer än en vecka. Systemet verkar inte helt stabilt, utan låser sig då och då.

Att anmälningssugna orienterare funnits på Klubben Online sedan tvåtiden igår natt har alltså ingen orsak till det hela.

- Men det är olyckligt att problemet uppstått lagom till att Dala-Tourens anmälningstid inträffar, menar Gredeskog. Det är bara att hoppas att vi får ordning på det hela så fort som möjligt.

LARS-ERIK MÅG

Mer läsning

Annons