Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan bli kvar i Dalarna

/
  • Före detta Bragespelaren Mattias Wiklöf fick inget kontrakt med Ljungskile. Nu står valet mellan Oddevold och Falu FK.

Ljungskile är ute ur bilden för Mattias Wiklöf, 32
Nu står det mellan Oddevold och – Falu FK.
– Falun är ett jädrigt intressant alternativ, bekräftar Wiklöf.

Annons

Efter att inte ha fått något nytt kontrakt med Brage vände Mattias Wiklöf blickarna mot västkusten och närheten till sin son i Göteborg.

Den 2 januari inledde Ljungskile sin försäsong.

Med för att försöka spela åt sig ett kontrakt med bohuslänningarna fanns då den före detta yttermittfältaren från Brage, Mattias Wiklöf.

– Men de hade även med Kenny Pavey och Andreas Ljunggren Eriksson, säger Wiklöf och utvecklar:

– De ligger ju ändå före mig även om jag inte vet om de har gjort klart med dem, motiverar Wiklöf att det inte blev någon överenskommelse med Ljungskile som slutade åtta i årets Superetta.

DT-sporten når honom på ett hotellrum i Uddevalla och det är nu i stället i Ljungskiles grannort som 32-åringen från Ockelbo nu hoppas kunna etablera sig i.

Division 1-klubben Oddevold har en uttalad målsättning om att ta steget upp i Superettan och trots att truppen var spikad har klubben ändå beslutat sig för att gå vidare med Mattias Wiklöf.

– Jag blev intressant för dem i och med att jag i första hand söker ett jobb och så pass intresserade är de att de har börjat kolla på den biten, säger Wiklöf.

Men även Falu FK:s tränare Tomas Johansson har varit i kontakt med 32-åringen.

– Blir det inte Oddevold så är Falun ett jädrigt intressant alternativ men helst av allt vill jag mot västkusten och min son. Jag är helt prestigelös kring vilken division jag hamnar i.

Tomas Johansson:

– Vi behöver komplettera truppen med lite rutin och det är så vi ser Mattias. Vi vet var vi har varandra, säger Falu FK-tränaren.

Mer läsning

Annons