Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KAIS Moras herrar sexa

Annons

KAIS Moras herrar slutade på en sjätte plats då KFUM Cup i helgen avgjordes i Norrköping.

Två vinster och en förlust i gruppspelet gjorde att herrarna fick spela match om 5-6 plats. Där blev det förlust med 8-6.

- Vi håller på att spela in ett nytt spelsystem, därför blev det blandade resultat, summerar andretränaren Jocke Paulsen cupen i Norrköping.

KAIS Mora inledde med att vinna över division 3-laget Norrköping med 5-3. I match två blev det förlust mot hårdsatsande division 2-laget Högdalen. 2-4 blev slutresultatet mot det forna elitserielaget.

Tranås spelar också i division 2, men höll inte alls samma klass som Högdalen. Det blev dalaseger med 8-2 och ska man tro Paulsen var KAIS Mora närmare 16-2 än vad smålänningarna var en reducering.

- Det var spel mot ett mål och vi hade säkert sex-sju stolpskott och nåt i ribban, berättar Jocke.

Tyvärr var det bara gruppettan som gick vidare och KAIS Mora fick nöja sig med en placeringsmatch. Ett oinspirerat dalalag hamnade i underläge med hela 0-7 mot Solfjäderstaden efter 24 minuters spel.

KAIS Moras grabbar tog sig dock samman och gjorde en bra avslutning, men närmare än till 6-8 kom man inte.

- Men killarna visade moral som kom tillbaka så starkt. Visst, det har blivit blandade resultat, men det beror som sagt på vårt nya spelsystem. Vi har problem då och då, när inte alla gör som de ska, men i matchen mot Tranås klaffade spelet perfekt, menar Paulsen.

Liksom för damerna väntar i helgen 20-årsjubilerande St Mikaelsspelen och där får KAIS Mora chansen att finslipa sitt nya spelsystem ytterligare.

JÖRGEN WÅGER

Mer läsning

Annons