Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonas har gjort debut som tränare

Annons

...

u Masarnas nye tränare Jonas Grönstrand har gjort debut i sin nya roll.

Detta på Masarnas träningsläger i Polen, där förarna hade sitt första pass i går, fem timmar långt, och det mesta flöt på bra.

Enda orosmomentet var att Emil Lindqvist, en inlånad förare från Getingarna, vurpade och slog axeln ur led. Man lyckades inte dra den rätt ute på banan utan Emil skickades till lasarett för att få ordning på axeln.

Trots vurpan så finns Emil med i det Mas-lag som i kväll kör säsongens första träningsmatch mot Opole.

- Vi räknar med att Emil ska kunna åka, säger Ma-sarnas Hans-Erik "Pruppen" Andersson i ett pressmeddelande från klubben.

Med i laget finns också Team Dalakrafts polska nyförvärv Adrian Gomolski:

- Vi får se vad han går för i morgon när det är fyra förare på startlinjen.

Adrian tränade med de övriga i går och gjorde ett gott intryck.

Även tränaren Jonas Grönstrand finns med i Masarnas premiärlag. Övriga förare är Niklas Aspgren, Rickard Sedelius, Tobias Johansson, inlånad från Lejonen, Per-Ola Klasson och Björn Nielsen.

... men alla

behöver inte

träna i Polen

u Masarnas fem toppförare behöver inget polskt träningsläger. De är redan i full gång med säsongen i England och fyra av dem, Leigh Adams, Antonio Lindbäck, Fredrik Lindgren och Sebastian Aldén, tävlar i kväll i Poole. De finns med i Magnus "Zorro" Zetterströms egen tävling, som är en hyllning för honom efter flera års uppskattade insatser för Poole i den engelska högstaligan.

"Zorros" Testimonial är utformad som en fyrlags-tävling där Leigh kör för Australien och Antonio, Fredrik och Sebastian för Sverige. Med i det svenska laget finns givetvis också "Zorro" själv. Det svenska laget kompletteras med Eric Andersson, den forne Masen, som numera tävlar för Smederna.

Masarnas etta Tony Rickardsson skulle också har varit med i "Zorros" tävling men han måste i stället köra en match för Arena Essex, där han ersätter skadade Mark Loram.

BENGT KARLSSON

Mer läsning

Annons