Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johansson sa nej

Annons

- Jag räknar med att det ska bli klart till veckan. I så fall flyttar hela familjen till Nyköping, berättade "Fredda" Johansson i går eftermiddag.

Om det blir Nyköping för den utåtriktade Fagersta-tränaren kommer han att bli halvtidsanställd av klubben, som har sitt A-lag i den norra allsvenskan.

- Vi har besökt Nyköping vid två tillfällen och fått ett väldigt bra intryck.

Han pekar på väldigt fina träningsmöjligheter i Nyköping med en nybyggd matcharena och en träningshall vägg-i-vägg.

Fredrik har fru och två barn - sju och tre år gamla.

- Sonen Emil ska börja skolan till hösten och då är det ett bra läge att flytta.

Trots att "Fredda" Johansson i ett tidigare skede tackade nej till Smedjebacken HC tog klubben förnyad kontakt och undrade hur han ställde sig till en tredje säsong i SHC.

- Jag lovade att ta mig en funderare eftersom jag verkligen trivts bra i klubben. Men när anbudet från Nyköping dök upp tyckte jag att det kändes lockande och nu har jag meddelat styrelsen i SHC att jag inte står till förfogande.

I övrigt kan noteras att ett förslag till serieindelning för division 2 västra A säsongen 2004/2005 ligger klar: Hudiksvalls HC, Hedemora SK, Smedjebacken HC, Alfta GIF, Söderhamn/Ljusne, Gävle GIK, Malungs IF, Björbo IF, Fagersta AIK, Hofors HC, Kvarnsvedens GoIF, Oppala IK, IF Noretpojkarna, Häradsbygdens SS.

TORBJÖRN SVENSSON

Mer läsning

Annons