Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan bästa dalacyklist

Annons

Johan Lindgren, Team Cykelcity.se, lyckades bäst av dalacyklisterna när den andra etappen av Ringerike GP avgjordes i går.

Den 18-årige Falugrabben slutade 15:e på etappen och ligger 18:e i sammandraget, tolv sekunder efter ledande dansken Martin Pedersen som vann den andra etappen.

- Det var ingen superhård etapp och fältet var samlat i stort sett hela tiden. I första etappen kändes det riktigt segt men i dag kände jag att det börjar lossna, säger Johan Lindgren.

Övriga dalacyklister rullade samtliga i mål i den stora huvudklungan. Emil Lindgren, Team Sverige blev 71:a, Magnus Darvell, Team Sverige 94:a och Fredrik Modin, Team Mälarenergi 110:e.

I sammandraget är både Emil Lindgren och Fredrik Modin liksom Johan Lindgren tolv sekunder från täten. Magnus Darvell är drygt 15 minuter efter. I dag körs den 13 mil långa tredje etappen.

- En tuff etapp med målgång uppför och här kommer nog tävlingen att avgöras. Jag är nöjd om jag kommer bland de 20 bästa och jag tror Fredrik Modin har bäst chans av oss dalacyklister, säger Johan Lindgren.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons