Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jenny letar formen i Italien

/

Annons

- Tyvärr gör jag ett av mina sämre lopp. Jag missade rejält i starten och det försökte jag kompensera under fortsättningen av loppet säger Jenny Kallur på telefon från Italien.

Hon tillägger:

- Den rätta känslan och flytet över häckarna fanns inte där och framför allt hittade jag inte denna rätta rytmen, efter missen i starten. Jag får ta nya tag på onsdag på Sardinien.

Loppet i går på 100 meter häck präglades av en varma väderförhållanden för de startande. Jenny fick som sagt en dålig start och kom genast efter täten i loppet. Hon försökte kompensera sig fram till mål. Men i stället spände hon sig och fick ingenting att riktigt stämma i loppet. Hon sprang i mål som sjua med tiden 13.74. Segrade gjorde amerikanskan Demu Cherry med tiden 12.99.

- Formen känns bra och det kändes även bra under uppvärmningen, men som sagt jag kom helt fel in i loppet, berättar Jenny.

Nu laddar hon om batterierna och siktar på nästa tävling på den italienska ön Sardinien som går av stapeln på onsdag. Fortfarande siktar hon på att hitta samma känsla som hon hade vid norska Bislet i år. Då hon sprang hon i mål på sin årsbästa tid, 13.16, på den korta häcken.

- Känslan och flytet från tävlingen på Bislet är lite vad jag söker, säger Jenny, som i morgon (läs i dag) åker till Sardinien och laddar inför tävlingen på onsdag.

Mer läsning

Annons