Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ismo Kuoppala kan bli klar för Mora

Annons

Tidningen lyckades nå Ismo på telefon och innan samtalet från Finland bröts på grund av dålig täckning, så bekräftade Ismo att han pratat med Simons och att beslut skulle tas i början av nästa vecka.

Men tyvärr lyckades inte tidningen få tag på Håkan Bogg som väntas lämna besked till MIK, hurvida det blir något spel under kommande säsong eller om det blir studier för hela slanten. Den 15 juli hade MIK satt som sista dag för besked.

- Jag har inte hört någonting från Håkan, berättar Jan Simons, som inte alls vill kommentera ifall Patrik Allvin spelar i truppen eller inte.

- Truppen är mer eller mindre spikad, men vi håller dörren öppen till slutet av januari nästa år, ifall det skulle dyka upp ett intresse för någon riktigt bra spelare, säger Simons.

Patrik Allvin berättar på telefon att det finns en del klubbar som han förhandlar med, annars vill han inte lämna några kommentarer i ärendet. Senast vi såg honom på isen, var i samband med jubileumsmatchen med bland annat NHL-proffs, som Steens hockeyskola anordnade för drygt en vecka sedan.

- Jag ska även vara med i en match som anordnas uppe i Ånge den elfte augusti, när Leksand är där på träningsläger. Det är sagt att Saku Koivu och Peter Forsberg kommer att närvara på isen, säger Patrik, som kontinuerligt har hållit igång med träningen under sommaren.

Och vänster knä som han skadade under fjolårssäongen tycks det inte vara några problem med.

- Det var ledbandet som tändes ut, men den skadan har läkt ihop, säger han och ser framemot hockeysäsongen som närmar sig.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons