Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premär för Hockeymagasinet på dt.se

/
  • Jan Simons och Olle Öst är första gästerna i Hockeymagasinet . Ronnie Carlsson är programledare. Foto: Kjell Jansson
  •  Foto: Berit Zöllner
  • Så det kan gå. Efter att Millie Mi och Boogie har hjulat

Annons

Det första avsnittet gästas av två profiler.

Olle Öst, som har kastat sig in i hetluften igen och tagit plats i styrelsen i Leksands IF. Den forne sportchefen har också tagit på sig rollen som tf sportchef, i väntan på att en ny ska tillsättas.

Jan Simons har precis gjort tvärtom. Efter 36 år som klubbdirektör i Mora IK har han blivit "hockeypensionär".

- Det känns helt rätt med två rutinerade herrar - en från Mora och en från Leksand - i premiärprogrammet, säger programledare Ronnie Carlsson.

Förutom hårdbevakning av Leksand och Mora kommer Hockeymagasinet också framöver att sätta fokus på länets fyra division 1 lag.

Den som deltar i tävlingen kan vinna två vip-biljetter till Leksand-Västerås den 29 september.

- Vi ska försöka hålla en bra blandning i innehållet och hoppas kunna attrahera alla hockeyintresserade, även om premiäravsnittet förstås handlar om kvällens premiär, säger Ronnie Carlsson.

En annan nyhet på dt.se är "matchchatten". Samtliga Mora och Leksands matcher i hockeyallsvenskan, såväl hemma som bortamatcher kommer att bevakas av webbredaktionen.

Den kommer bland annat innehålla minut för minut-rapportering och täta kommentarer från webbens reportrar, men du som besökare på dt.se kan också skriva egna kommentarer och ställa frågor till reportern.

Mer läsning

Annons