Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HSK laddat för play off

Annons

HSK, tvåa i västra A, spelade till sig 42 poäng i serien och fick 69 plusmål. Det gjorde att laget fick fördelen av eventuell tredje match på hemmaplan men börjar borta i kväll. Munkfors slutade på 41 poäng och 66 plusmål.

Vad vet du om Munkfors?

- Inte speciellt mycket om hur de spelar och så, men jag vet vad de presterat och vilka spelare som gör många poäng.

Är division 2 västra B en bättre serie än HSK:s?

- Det finns många som säger det. Men jag vet inte om det bara är en känsla. Vi har i alla fall chansen att bevisa motsatsen och vi har ingenting att förlora utan ska visa hur bra vi är.

- Hittills har vi i alla fall gjort så att vi slipper vara missnöjda ifall vi misslyckas mot Munkfors, tillägger Bengt Jakobsson.

Inför kvällens match finns både plus och minus när det gäller truppen. Johan Strömberg är tillbaka på sin backplats efter sin avstängning för det som hände i matchen mot Smedjebacken.

- Det blir en klar förstärkning. Men Jonas Magnusson saknas istället. Han har yrsel och ont i huvudet efter att ha blivit omkullsparkad i matchen mot Malung. En ful grej, bara för att skada, konstaterar Bengt Jakobsson.

Sedan finns det tre frågetecken på grund av sjukdom och skador, frågetecken som Bengt Jakobsson hoppades få uträtade vid gårdagskvällens träning.

Returen spelas på lördag i Sparbankshallen och en eventuell tredje match dagen därpå i samma arena. Matcherna måste avgöras och går till sudden death vid lika efter tre perioder.

Mer läsning

Annons