Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insjöns RK tvåa i dressyrpremiär

Annons

Av nio lag i serien kommer hela fem från Dalarna, vilket visar att dressyren verkligen är på stark frammarsch i vårt län.

Dalarna blev heller inte utan framgångar.

Insjöns Ridklubbs lag knep andraplatsen, tolv poäng efter segrande arrangörsklubben Sörmons Ridklubb, och med sex poäng tillgodo på trean Karlskoga.

Glädjen var stor hos Insjölaget, som består av Linda Sporrhagen på Schack, Lollo Gustafsson på Gotico I och ungdomssryttaren Emma Nilsson-Tysklind på Attalos.

Övriga dalalag i serien är Hedemorabygdens RK-Säterbygdens RK allianslag, Vansbro RS lag 1 och lag 2 samt Mora Ridklubb.

Individuellt blev det också flera dalaplaceringar i Sörmon.

I dagens första klass, LA:4 kom Hedemorabygdens Karin Ericsson på Rovalds Zecilla Gun tvåa och fyra i den klassen blev Insjöns Linda Sporrhagen på Schack.

I klass LA:5 tog Insjöns Lollo Gustafsson en sjätte placering, och åtta i den klassen var Carina Backman från Vansbro på Jazz Jamming.

I klass MsvB:3 placerade sig Katharina Andersson på Dinero, även hon från Vansbro, på en andraplats och även i denna klass tog klubbkamraten Carina Backman den femte och sista placeringen.

Ett riktigt bra dalafacit alltså vid denna säsongspremiär.

Mer läsning

Annons