Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget brutet för Sebastian

Annons

Det var i samband med Team Dalakrafts match mot Bysarna som Sebastian vurpade i det sista heatet.

- Av någon anledning så lossnade framaxeln så att framhjulet vek sig. Det tog tvärstopp och "Sebbe" gjorde några volter innan han till slut landande på marken. Det var verkligen en olustig känlsla att se honom ligga där, visserligen med full känsel, men med svåra problem att andas, säger Olsson.

Hur kunde framhjulet vika sig?

- Vi vet inte riktigt. Antingen så beror det på den mänskliga faktorn, att någon har glömt att dra åt ordentligt, eller så kan det ju vara ett materialfel.

Sebastian har gjort stora framsteg på speedwayovalen i år och tvingas han nu vila i några matcher, så är det ett stort avbräck för Masarna.

- Läkarna har i och för sig inte sagt han ska vila i si och så många dagar, men jag har kommit överens med Sebbe att han inte ska köra förrän han är fullt frisk. Det är bara dumt om han stressar igång och kanske gör några dåliga tävlingar.

Det troliga är alltså att Aldén åtminstone står över Masarnas hemmamatch mot VMS Elit på tisdag och att det då blir Niklas Aspgren och Magnus Karlsson som kör på reservplatserna.

STEFAN ERICSON

Mer läsning

Annons