Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför Warberg–IBF Falun

Annons

Spelas: I kväll.

Tv: ingen sändning.

Oddsen (Svenska Spel):

1) 1.10 X) 8.00 2) 4.65

Senaste matcher, Warberg: Falun (b) 5-4, Falun (h) 8-4, AIK (b) 9-3.

Falun: Warberg (h) 4-5, Warberg (b) 4-8, Jönköping (h) 3-5.

Spelare borta, Warberg: Jimmy Persson (feber), Kimmo Eskelinen (feber).

Falun: -.

Tränarsnack:

- Det gäller att vi är ordentlig fokuserade från start och trycker tillbaka Falun. Jag tycker att Falun gjorde en riktigt bra match senast, och fick oss att framstå som sämre än vi kanske var. Jag tror de kommer att sälja sig dyrt i kväll, säger Warbergs tränare Kent Göransson.

- Oavsett hur det går i kvällens match så har vi bevisat att vi spelat den bästa innebandyn för säsongen i slutspelet. I spel fem mot fem håller vi jämna steg med Warberg, men tyvärr har vi totalt på de två kvartsfinalmatcherna spelat en man kort i en hel period och Warberg gjort mål på oss i fem numerära över-lägen, säger IBF Faluns tränare Mika Packalén.

- Vi har en liten chans att vinna och det gäller att ta vara på den. Samtidigt är det inte helt lätt för Warberg att leda med 2-0 i matcher, det kan smyga sig in en falsk säkerhet hos dem, fortsätter Packalén.

Notera att ...

... Falun är tvingade att vinna kvällens match för att hålla liv i kvartsfinalserien. Warberg har vunnit de två första SM-kvartsfinalmatcherna med 8-4 och 5-4 efter förlängning.

... både Helsingborg och Storvreta är i samma läge som Falun i SM-kvartsfinalen, medan Jönköping och Dalen vunnit en match var så här långt.

... Mika Packalén låter Papu Sintonen vakta IBF-målet i kvällens match.

Övriga, SM-kvartsfinalmatcher, i kväll: Jönköping-Dalen, Pixbo-Helsingborg, Storvreta-AIK.

Tips: 6-3.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons