Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför Falu BS- Västanfors

Annons

Inför avslag

NORRA allsvenskan

Spelas: I kväll.

Oddsen:

1. 1.20 X. 7.25 2. 3.60

Senaste seriematcher, Falu BS: Premiär.

Västanfors: Premiär.

Spelare borta, Falu BS: -. Västanfors: -.

Tränarsnack:

- En premiär är alltid en premiär och det är alltid nerver. Med det här nya laget vet vi efter träningsmatcherna fortfarande inte riktigt var vi står, men jag hoppas vi kliver upp ett snäpp i inställningen. Vi vet att nykomlingar brukar vara som bäst i början och det är ingen risk för underskattning. Vi vet att vi är bra när defensiven fungerar, men har de senaste veckorna även jobbat med offensiven och hoppas få utdelning även där, så vi kan bjuda publiken på lite nöje, säger Falu BS-tränaren Christer Andersson.

- Lagen har bra koll på varandra. Vi får slå ur underläge och enligt tränarmötet förra veckan ska vi inte ta så många poäng. Det är en sensation om vi vinner, men vi ska i alla fall spela om det. Jag tycker vi har spelat ganska bra i träningsmatcherna. Skillnaden är att vi många gånger där, då motståndet varit sämre, har fört matcherna. Nu gäller det att försvara sig på ett bra sätt. Jag vet att Falu BS har samma tankar, men jag tror inte det ska bli tråkigt för publiken, säger Västanfors tränare Sören Boström.

Notera att...

... tidigare Falu BS-spelarna Viktor Funcke och Mathias Nyström spelar, som mittfältare respektive halv, från start i Västanfors. Andreas Östby, nyförvärv från Grängesberg, är reservmålvakt.

... båda lagen hade träning i går. BS slipade fasta situationer in i det sista på sin.

... Västanfors inte offentliggör laget förrän på plats i Falun.

Laget: Jonas Persson (Johan Hedberg) - Joakim Folkesson - Oscar Robertsson, Daniel Eriksson, Anders Lindén, Anders Rooth - Erik Sundin, Pierre Roos, Anders Westin, Dan Hjelm - Johan Kruse.

Avbytare: Mikael Olsson, Mikael Tapper, Tomas Hellberg.

Övriga matcher: Broberg-Sandviken, Kalix-Edsbyn, Bollnäs-Hammarby.

Tips: 5-2.

MARKUS JOSEFSSON

Mer läsning

Annons