Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför AVSPARK, G:a Upsala- Falu BS

Annons

Spelas: I kväll.

Oddsen:

1. 1.95 x. 3.05 2. 2.45

Senaste matcher, Gamla Upsala: Örebro Ungdom (b) 4-2, Sirius (h) 0-0, Skiljebo (b) 1-0.

Falu BS: Västerås IK (h) 1-2, Valsta Syrianska (b) 0-0, Brage (b) 3-1.

Spelare borta, Gamla Upsala: Elon Folkesson (avstängd), Staffan Fritzell (knä). Falu BS: Göran Bergort (avstängd), Johan Adolfsson (lår).

Tränarsnack:

- Jag såg Falu BS mot Sirius (0-7), men det är ingen match vi lägger speciellt mycket vikt vid och vi har respekt för laget efter de resultat det gjort sedan. Det är två formstarka lag, men vi går för tre poäng. Spelmässigt får vi väl försöka hitta lite av de blottor som Sirius hittade, säger Gamla Upsalatränaren Tony Mattsson.

- Den uppfattning jag fick av Gamla Upsala mot Slätta var att laget hade två aggressiva forwardar, jag tyckte de såg fysiskt starka ut. Och efter den matchen har laget spelat upp sig. Vi har all respekt för Gamla Upsala, men det är ingen omöjlig uppgift att vinna därnere. Det finns en stor revanschlusta i laget efter i lördags, säger Falu BS-tränaren Göran Bergort.

Notera att...

... Gamla Upsala radat upp fina resultat sedan 1-2 i andra omgången borta mot Slätta och nu har fyra raka utan förlust, vilket tränare Tony Mattsson förklarar med att laget fått tillbaka spelare.

... Falu BS för första gången den här säsongen har en av sina tränare på bänken, den från spel avstängde Göran Bergort.

... Björn Sjöberg, som kom till laget som mittfältare inför förra säsongen, blir mittback tillsammans med Johan Ejelöv efter några försäsongs- och u-lagsmatcher på positionen.

... Anders Sjöö flyttar ner som vänsterback och Said Sheikhnur tar plats till vänster på mittfältet.

... Niklas Eriksson är tillbaka i träning, men inte uttagen i truppen.

Övriga matcher, i kväll: Eskilstuna City-Örebro Ungdom, Västerås IK-Valsta Syrianska, Enköping-Brage, Forward-Sirius. I morgon: Slätta-Skiljebo.

Tips: 3-1.

MARKUS JOSEFSSON

Mer läsning

Annons