Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I väntans tider

Annons

Till hösten är siktet inställt på fortsatt målvaktsspel i NHL. Och han hoppas på en fortsättning i Dallas Stars. Framför allt för att familjen trivdes där. Nackdelen kan vara att han inte får spela så mycket som han vill. I fjol blev det 19 matcher och han hamnade i skuggan av förste målvakten Marty Turco, som för ett tag sedan skrev på ett fyraårskontrakt.

Dessutom har klubben aviserat en föryngring av laget och att det kan bli aktuellt att plocka upp en yngre målvakt från ett av farmarlagen.

- I ett första läge inväntar jag besked från Dallas som ska komma innan första juli. Det beskedet ska jag till att börja med ta ställning till, innan jag går vidare, säger Johan.

Efter första juli är Johan fri att gå till vilken NHL-klubb han vill och Dallas har inte längre rättigheterna till honom. Vilket medför att hans agent kan börja leta en ny klubbadress om Dallas inte vill han honom kvar.

För närvarande njuter han av den svenska och heta sommaren på plats i Leksand. Och nyligen kopplade han av med att vara på plats i Tyskland och upplevde de blåvita fotbollslandslaget svidande poängförlust mot Trinidad-Tobago.

- Det var en härlig upplevelse att vara på plats och se allt det positiva kring matchen, även om resultatet inte gick i Sveriges favör fullt ut, säger Leksandsbördige Hedberg.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons