Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HSK vek ned sig

Annons

Förra hemmamatchen mot Fagersta slutade 4-10 efter mirakulösa 0-7 i den första perioden. Något liknande ville inte HSK vara med om den här gången. Det märktes tydligt. HSK fick en bra start med mål redan efter knappt tre minuter.

Fem minuter senare kom också 2-0. Mot slutet av perioden fick FAIK mer att säga till om, något som borde ha blivit en väckarklocka för hemmaspelarna inför den andra.

Men...

En efter en åkte de och gömde sig. På tok för många i HSK verkade tro att allt var klart och FAIK tilläts göra fyra mål i mittperioden.

Siffermässigt var inte matchen inte "körd" för HSK inför slutronden. Men i huvudena hade nog alla förlorat matchen. FAIK-spelarna gjorde som de ville. Det spelade ingen roll om HSK var en eller två man mer. Inget fungerade.

- Vi gjorde verkligen två bedrövliga perioder, konstaterade Blomqvist, som dock inte har gett upp kampen om de två främsta platserna.

-Nej, vi är inte borta bara för att vi förlorade den här matchen. Vi ska ju bland annat möta Fagersta en gång till.

Noteras kan att Jonas Suvanto gjorde sin första match för säsongen.

-Han pluggar och vi vet inte hur mycket han kan vara med. Han skötte sig bra med tanke på att han bara har tränat en gång, sade Blomqvist.

STEFAN ERICSON

Mer läsning

Annons