Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeysaga tog slut

Annons

I går tog hockeysagan Hedemora SK 2003 slut.

Skutskär vann rättvist med 4-2 i HSK:s största match genom tiderna.

Matchen började bra för Hedemora. Redan efter drygt en minut sköt Jonas Lindberg i ribban och flera chanser skapades. Också Skutskär skapade chanser men en storspelande Thomas Elfving räddade varje gång och första perioden slutade mållös.

I inledningen av andra perioden fortsatte HSK att dominera och satte Lars Östblom i Skutskärsmålet på stora prov. Därför kom det som en kalldusch då Putte Karlsson slarvade så Mikael Wessman kunde ge gästerna ledningen på ett friläge.

2-0 till Skutskär kom mitt i den andra perioden, men då fick HSK äntligen utdelning på chanserna. Fredrik Björklund reducerade och med bara två sekunder kvar av perioden kvitterade Dennis Dourrouj. Båda två fint framspelade av Fredrik Larsson.

Men motigheterna fortsatte. Bara 15 sekunder in i tredje perioden satte Jocke Hellström 3-2 för Skutskär och sex minuter senare kom också 4-2 och från den stunden var Hedemora aldrig nära att orka resa sig igen.

I HSK plussar vi för Fredrik Larsson, Jonas Lindberg och Thomas Elfving.

HEDEMORA-SKUTSKÄR

2-4 (0-0, 2-2, 0-2)

Målen: 0-1 Mikael Wessman, 0-2 Daniel Hedberg, 1-2 (34.27) Fredrik Björklund. 2-2 Dennis Dourrouj, 2-3Jocke Hellström, 2-4 Jimmy Andersson.

Inget kval för Falu BTK

BORDTENNIS/UMEÅ.

u Det blev en kostsam helg för Falu BTK.

Ja, det började redan för några veckor sedan, när laget åkte till Stockholm och spelade den från hemmatävlingen, på grund av bristfällig tidsplanering, uppskjutna matchen mot Spånga och förlorade med 5-8.

I helgen åkte laget, på egen bekostnad, till Umeå för det fjärde och sista sammandraget i division 2 norra.

Och när de övriga uppskjutna matcherna spelades i Umeå i fredags och lördags kväll var det Falu BTK som fick stå för hallhyror och domarkostnader.

Tävlingshelgen började också på sämsta möjliga sätt för FBTK.

Trots ledning med 4-2 i nyckelmatchen i kampen om andraplatsen, som innebär kval, mot Sandåkern, så förlorade laget med 4-8.

Spånga vann och gick upp i division 1, Falu BTK blev fyra.

Juno åkte ur, men ersätts till nästa säsong av Borlänge, som tog klivet upp från division 3.

MARKUS JOSEFSSON

Mer läsning

Annons