Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här lovar proffsen

/

Här får några av Dalarnas proffs svara på frågorna;
1. Vad har du för förhoppningar inför 2012?
2. Gav du något nyårslöfte?

Annons

Magnus Jernemyr, 35, handbollsspelare, Barcelona, Spanien:

1. – Det blir ett hektiskt år. Vi ska försöka försvara ligaguldet och Champions League-guldet med Barcelona. Sen har vi ett EM nu i januari som kommer bli jättetufft, men där vi ska försöka leva upp till förväntningarna. Dessutom väntar ett OS-kval i påskveckan, där vi ska ta oss till ett OS. 2. – Nej, jag är inte så bra på det där. Jag har gjort det för längesedan, men det blir bara en klyscha som man bryter ändå. Men jag ska försöka spendera mer tid med min dotter och se till att hon får ett bra liv.

Lassi Karonen, 35, roddare, Uppsala:

1. – Att det ska bli ett bra år. Dels ska vi ha ett till barn som är beräknat till den 19 januari. Dels med OS i augusti, där jag siktar in mig på att knipa en OS-medalj. Gör jag det, då blir det ett bra år. 2. – Nej, det är ingen idé. Jag har väl testat någon gång, men det glöms ändå bort efter några veckor.

Love Holgersson, 19, boxare, Ludvika:

1. – Jag är senior från och med årsskiftet så jag ska bygga upp kondition och styrka och ta mig in bland seniorerna. Jag har tävlingar som kommer, men inga planerade än. 2. – Nej, jag har inget speciellt som jag vill ändra på. Bestämmer jag mig för något sådant så gör jag det den dag jag kommer på det.


Minna Telde, 37, dressyrryttare, Veberöd:

1. – Det är OS-år och för oss är det det största vi kan vara med om. Så att ta sig till OS är min förhoppning. Men inte bara det, utan tar jag mig dit så vill jag även rida final. 2. – Nej, faktiskt inte.

Maria Hjorth, 38, golfspelare, Orlando, Florida:

1. – Jag hoppas fortsätta stabiliteten som jag hade 2011 med jämna resultat. Förhoppningsvis blir det en vinst på LPGA-touren under året också. 2. – Nej, jag har aldrig gjort det. Det har inte blivit av.

Magnus Darvell, 29, cyklist, Falun:

1. – Att försöka ta en OS-plats och göra bra resultat, så att jag förtjänar det. Det gäller att ta en riktigt bra placering på någon världscup här på våren och det finns ju några chanser. 2. – Nej, inget alls. Det var längesedan jag höll på med det. Jag kommer inte på något bra att lova. Tränar gör jag ju så mycket redan (skratt).

Mer läsning

Annons