Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han fattade poängen

Annons

-Det kändes bättre än jag trodde det skulle göra. Jag har ju bara gjort ett par pass med Falun och innan dess hade jag ett uppehåll på en månad. Så det gick ganska hyggligt, tyckte Marcus om sin egen insats.

Moragrabben spelade senast med Jonstorp innan han dök upp som en räddande ängel när Fredrik Alcén hastigt försvann till Bofors.

-Vi spelade bra i dag och det kändes nästan som vi gav bort två poäng. Spelar vi så här klarar vi oss bra i fortsättningen av serien.

Han fick medhåll av sin tränare:

-Det var mycket som var jättebra i dag, trots att vi tappade en 3-0-ledning, sade Tomas Jonsson.

-Vi spelade bra i två perioder. Sedan blev vi lite för försiktiga. Men det är naturligt med tanke på all otur vi haft under säsongen och vi saknar självförtroendet i avsluten, trots att vi skapar mycket, tillade han.

Till de bra sakerna hörde de två målen i numerärt överläge och stabilt boxplay i den andra perioden då FIF drog på sig fyra utvisningar utan att släppa in mål.

Mindre bra var att man då och då tappade koncentrationen i egen zon i spel fem mot fem och bjöd på öppna lägen för Uppsala. Debutanten Marcus kunde inte stoppa allt.

Bra jobb av alla utespelare. Extra beröm till backen Joakim Norin och kedjan med Johan Grönberg, Alexander Olsson och Jonathan Linderoth.

BENGT KARLSSON

Mer läsning

Annons