Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Tommy Medén?

Annons

Har ni kommit i gång med träningen?

- Ja, men än så länge bara en gång i veckan. Spelarna kör också själva ett pass i veckan. I januari drar vi i gång träningen på allvar.

Hur ser det ut i truppen, något nytt?

- Det är väl det vi jobbar med. En spelare är klar, Johan Rappling från Vansbro. Det är en ung duktig kille som säkert kommer att vara med i diskussionen om en plats i startelvan. Sedan har vi haft tre spelare från Hulån med på träning och så jobbar vi hårt på att få klart med en intressant spelare från Malung. Men jag vill inte säga vem, än.

Lilla Dala-Järna i trean, har ni något där att göra?

- Självklart. Visst är Dala-Järna litet, men vi är fjärde-femte bästa lag i Dalarna och det är väl bra? Sedan är det väl så att det fotbollsmässigt inte är perfekt, sett till möjligheterna att förbereda sig. Vi har ingen plan att träna ute på nu, som bäst kan vi få träna på grus i Vansbro någon gång i februari-mars. Men det är bara att leva med det.

Hur känns det att långpendla i fotbollens tjänst?

- Jag har ju åtta mil enkel resa från Ludvika. Men jag tycker faktiskt att det är ganska skönt. När jag tränade Östansbo blev det så att man kom hem direkt efter träningen och satte sig och funderade över fotbollen. Nu kan jag i stället sitta och filosofera för mig själv i bilen och när jag kommer hem är jag klar med det.

HENRIK SCHMIDT

Mer läsning

Annons