Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där?

Annons

Hur känns det efter första tränings-dagen?

- Jodå, det känns bara bra. Vi har haft två träningspass och nu har man kommit in i det här, så det är bara fortsätta köra på resten av veckan.

På torsdag kommer truppen att bantas från 28 till 22 spelare, varav två backar ska bort. Konkurrensen i laget är väl stentuff, men hur bedömer du dina chanser att ta en plats?

- Svårt att säga. Coacherna ska ju bygga ett lag och det är de som bestämmer. Jag kan bara göra mitt bästa och hoppas på att det räcker.

Du har ju haft problem med sjukdom en tid. Första prognosen talade ju till och med om att du eventuellt hade drabbats av hjärtmuskelinflammation. Är du helt återställd nu?

- Ja, nu är det bra sedan någon vecka tillbaka. Jag tvingades vila ett par veckor och sedan gjorde jag ett nytt test. Tur att det inte var så farligt som det först befarades.

Vad säger du om din säsong i Leksand så här långt?

- Jag tycker det har fungerat bra. Laget har varit mycket upp och ner och så har väl det också varit för mig. Det är svårt att vara på toppen en hel säsong. Det gäller att klara av svackorna också och jag är nöjd.

Vad är dina förhoppningar för resten av lägret i Mora?

- Det är väl att det fortsätter gå bra och det jag önskar mest är att jag står med i truppen då den tas ut på torsdag.

JÖRGEN WÅGER

Mer läsning

Annons