Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hägg visade upp sig

Annons

En skön rallyuppvisning av Toyotaföraren Hägg, vars totala segertid efter de tre sträckorna klockades till 42.49 minuter. En bedrift som bland annat belönades med ett nyinstiftat vandringspris, uppsatt av Ludvika kommun.

– Det var skönt att vi kunde genomföra lördagens tävlingar på ett bra underlag. Det var ju bara en månad sedan vi fick ställa in tävlingen, sa tävlingsledaren Leif Andersson.

Arrangörer var Grangärde RRC, Fredriksberg MK och Ludvika MS vilka kunde glädja sig åt drygt 100-talet deltagare från mellansverige. En deltagarsiffra som måste anses vara godkänd, då det även tävlades i Kopparberg och Vännäs.

I klassen för 2wd var Sandvikens Peo Berglund snabbast. Vars totaltid 45.08, var 2.19 sämre än Häggs.

Bäste dalaförare var Bärke MK:s Robert Forsberg på 16:e plats. Smedjebacksföraren rattar en Volvo 240 och i klassen för A-förare 2wd nåddes en fjärdeplats.

Bäste junior blev Ludvika MS Lasse Fältman, distanserad med 4.09 på en 19:e plats. Lasse rattar en Saab 93 Turbo i 2wd vilket gav en tredjeplats i klassen för B-förare. Brodern Anders Fältman är kartläsare och juniorsegern belönades med nyinstiftade Erik "Eken" Johannsons vandringspris.

Mer läsning

Annons