Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gustafs vill bli seriesegrare

Annons

- Det såg bra ut i våras. Men på hösten har det gått betydligt tyngre, sade Christian Söderström, egentligen spelare men som på grund av skada nu får leda laget från sidan av planen.

- Vi gjorde ingen bra match i dag. Men vi får vara glada åt segern. Den behövde vi för nu har vi fortfarande avgörandet i egna händer.

Stora Skedvi bjöd bra motstånd, framför allt i den första halvleken och knappa kvarten in i den andra. Sedan tog Gustafs över, dock utan att skapa några jättelägen för mål.

- Vi var på tok för okoncentrerade i avsluten, tyckte Christian.

Dessutom hade Gustafs fullt upp med att ta hand om Skedvis Anders Olsson. Han ställde till stora problem för Gustafs-försvaret matchen igenom. Och Anders borde nog också ha haft en straff med sig i inledningen på den andra halvleken när han blev nedgjord bakifrån.

Men matchens enda straff fick Gustafs i den första halvleken och den räddade Göran Nyström i hemmamålet.

Det dröjde halvtimmen in i matchen innan Gustafs kunde göra 2-1. En lång frispark från Jimmy Söderlund hittade fram till Magnus Gustafsson som behärskat slog bollen i mål.

Bäst i Gustafs var Robert Blom och Jakob Gustafves.

Stora Skedvis två bästa redan nämnda. Plus också till Jan Linder.

- Vi kämpade på i alla fall. Men det är inte lätt när halva laget är på träningsläger i hockey, konstaterade Skedvis spelande tränare Lars Carlsson, som också gjorde en bra match.

Och när det gällde seriesegern var Lars klar:

- Ulfshyttan är det bästa lag vi mött i serien.

BENGT KARLSSON

Mer läsning

Annons