Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Guld igen för Katarina

Annons

Sammanlagt handlade det om ungefär 80 starter och 60 pistolskyttar som sökt sig till sandängarna i Mora för att tävla i de nationella pistolskytte klasserna A, B och C.

Falubon Jan-Ola Jansson var lördagens guldskytt i kretsmästerskapet. Han vann både i både A-och B-skytteklasserna, som innebar grovkalibrigt pistolskytte med tjänstevapen, respektive grovkalibriga 32.

- Jag är väldigt nöjd med mina resultat och den poängskörd som jag lyckades skrapa ihop, berättar Jan-Ola, som placerade sig som sjua, när kretsmästerskapet på söndagen fortsatte med tävlingar i skytteklassen C finkaliber 22.

Magnus Tång från Lima Skg hade en lyckad dag och segrade före Anders Hagberg från Mora Skg.

Katarina Garbman, som nyligen skördade framgångar i pistol-SM, fick även stå överst på prispallen vid kretsmästerskapets damklass C finkaliber 22.

- Jag är glad att jag segrade och att mitt skytte fungerade, säger Katarina Garbman, som även varit delaktig som en av tävlingsledarna under kretsmästerskapet i Mora.

På silverplats efter Garbman var Emma Horcic från Älvdalen Pk. Moraskytten Anders Hagberg tog dagen innan även han en silverplats i skytteklass A.

Och vid lördagens skjutning blev det även ett silver och ett brons för Älvdalsskyttarna Per Norman och Jan Andersson i skytteklassen B.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons