Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grip på sjukhus

Annons

Grips tillstånd betecknas inte som allvarligt, men han skulle under onsdagen genomgå ytterligare tester.

Sven-Göran Erikssons assistent i det engelska fotbollslandslaget började känna sig dålig när han var på väg till sitt jobb på det engelska fotbollförbundet (FA) i tisdags morse. Han blev undersökt av FA:s läkare John Crane innan han skickades till sjukhus för vidare undersökningar.

- Tord var kvar på sjukhuset över natten för observation som en säkerhetsåtgärd. Men vi har informerats om att hans tillstånd inte är allvarligt, sade FA:s talesman Adrian Bevington till den engelska nyhetsbyrån Press Association.

Sven-Göran Eriksson, som för tillfället är på semester, blev förstås orolig men fick lugnande besked av sin vän och kollega:

''Jag ringde Tord i morse (på onsdagen) och även om han var på sjukhus så var han vid väldigt gott mod. Tord försäkrade mig att han känner sig mycket bättre och han ser fram emot att få åka hem'', säger ''Svennis'' i ett pressmeddelande.

''Jag hoppas att han kryar på sig snart''.

Grip, som inom kort fyller 63 år, skulle egentligen ha åkt till Mali nästa vecka för att specialstudera Sveriges och Englands kommande VM-kvalmotståndare Nigeria i de afrikanska mästerskapen. Nu blir det troligen så att någon annan får det spionuppdraget.

Grip väntas dock vara tillbaka vid ''Svennis'' sida till träningslandskampen mot Holland den 13 februari.

England och Sverige spelar i samma grupp i sommarens fotbolls-VM i Japan.

(TT-AFP)

Mer läsning

Annons