Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Granelid fortsätter i IBF

/
  • Klar för Falun. Rutinerande center Camilla Granelid är klar för ännu en säsong för IBF Faluns elitdamer. På papperet finns hon inte kvar som assisterande tränare till kommande säsong, men väl som fystränare för laget.

Annons

Nästa vecka kommer lagets ledarstab att spikas och då blir det klart vilken som blir lagets assisterande tränare till nya huvudtränaren Andreas Lundmark.

På måndag drar IBF Falun igång en tung uppbyggnadsträning. Fem träningspass i veckan är inplanerade och så lär det fortsätta en tid framåt. Fystränare för laget blir Camilla Granelid, som kommer att ha den rollen under säsongen.

- På papperet finns jag inte kvar som assisterande tränare. Men jag kommer givetvis att finnas kvar som ett bollplank, berättar Camilla.

Vad kommer fokus att finnas på träningen till kommande säsong?

- Fokuseringen kommer att ligga på det konditionsmässiga. Där ska vi upp ett snäpp till nästa säsong.?

Varför tog du sådan tid att bestämma dig och hur går tankarna inför ännu en säsong i Falundräkten?

- Jag kände att jag verkligen ville bearbeta mitt beslut och ska jag gå inför något så vill jag brinna för det, och nu har jag bestämt mig för ännu en säsong, säger centerspelande Camilla och fortsätter:

- Nu känns det stimulerade att det blir ännu en säsong. Det känns bra både med "Lunken" (tränare Andreas Lundmark) och laget. Jag tycker vi har ett spännande lag.??

Nästa vecka väntas som sagt elitdamernas hela ledarstab stå klar, med bland annat en ny assisterande tränare. När det gäller målvakten Katja Hinders och backen Jenny Magnusson, så hoppas sportchefen Lennart Mehtälä på en lösning inom kort. Ifall spelarna blir kvar eller inte.

Mer läsning

Annons