Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullt hus på orienteringsavslutning

Annons

Säsongen har varit lyckosam för ungdomsverksamheten i LOK. Mellan 40 och 50 ungdomar deltar i verksamheten. Under den gångna säsongen har dessutom allt fler gjort sin tävlingsdebut i nationella tävlingar och kretstävlingar.

Flera ungdomar har varit framgångsrika. Linn Jansson i yngsta flickklassen är ett bra exempel på den nya generationen av lovande orienterare. Linn sprang i hård konkurrens hem sitt unga livs första seger i en stortävling under hösten. Flera andra ungdomar har också gjort bra resultat på tävlingar och med mer rutin kan nog klubben under kommande säsong räkna in fler framgångar.

Ett 30-tal LOK-ungdomar deltog i VB-kretsens serietävling och belönades med priser på avslutningen.

Årets klubbmästare fick också ta emot segerplaketterna av klubbens ungdomsledare.

Också de ansvariga i ungdomssektionen - Rolf Jakobsson, Timo Kaipe, Anneli Tjern och Leif Pettersson - uppvaktades av LOK:s styrelse som tack för ett bra jobb under året. Anneli har under året också uppmärksammats på distriktsnivå som Årets ungdomsledare.

I väntan på nästa säsong är det gymnastik och löpträning som gäller för Ludvikaorienterarna.

Några träningspass är också inplanerade under helgerna i Gussjöstugan - skidåkning, skrid-sko eller löpning utifrån de förutsättningar som vädret ger.

Men redan nu dras linjerna upp för nästa års upptaktsläger, träningar och tävlingar inom ett optimistiskt Ludvika OK.

Mer läsning

Annons