Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Full pott för Lindmark

Annons

En fin fjäder i hatten och värdefull PR för unge Lindmark.

- Västerbo Sharp har stabiliserat sig mer och mer. Nu fungerar han bra och i kväll var det lugnt, analyserade Lindmark från vinnarcirkeln.

Västerbo Sharp fick en lätt väg fram till andra raka på kort tid. När startbilen släppte fältet i V5-5 drog Västerbo Sharp programenligt till ledningen. Mikael Lindmark fick sedan husera som han ville och redan i mitten av slutkurvan lämnade han konkurrenterna på behörigt avstånd.

Lindmark kör i flytet och vid prisceremonin passade han på att tipsa travbesökarna om chanserna med Nyby Exet vid lördagens V75-tävlingar på Eskilstuna.

- Nyby Exet har gjort sig förtjänt av en V75-seger. Passa honom, varnade Lindmark.

Det tar vi som ett intressant tips.

I V5-4 och DD-1 visade Rommetränaren Lisa Österlunds Fiona Brodda fin kapacitet och fart. Fredrik Pedersen körde galant och redan in i sista kurvan hade hemmaekipaget tagit hand om ledningen. Fiona Brodda försvann sedan till en överlägsen fjärde årsseger i tolfte starten.

- Fiona Brodda är lika vimsig som hon är bra. I dag hade vi utrustat henne med ett helstängt huvudlag och en jordbländare och det gjorde susen, berättade en nöjd segerkusk.

Visst gjorde det underverk, Fredrik. Så här fint som Fiona Brodda agerade i nya kostymen skvallrade definitivt om ytterligare stordåd.

- Fiona Brodda har hög kapacitet och kan hon bara tygla sitt svåra humör kan hon bli riktigt bra framöver, avrundade Fredrik.

Mer läsning

Annons