Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredrik tror Antonio kniper SM-guldet

Annons

Regerande mästare på juniorsidan är Masarnas Fredrik Lindgren, som dock inte går i några större guldtankar inför kvällens tävling. Han ser i stället en klubbkamrat som den store guldfavoriten.

- Antonio (Lindbäck) vinner det här, vi andra får åka om silvermedaljen, säger Fredrik. Men visst tillhör Fredrik den absoluta favoritskaran i kväll.

- Säsongen har varit så pass mycket upp och ner för min del, att jag själv tycker att jag slår i underläge. Men visst ska jag göra ett försök att försvara min titel. Jag är frisk, mår bra, så det finns inget sådant att skylla på, säger Fredrik. Problemet för Fredrik ligger i stället på det maskinella planet. På svensk mark har Fredrik inte fått sina maskiner att fungera i den utsträckning han velat.

- Materialet har varit ett problem. I Sverige har jag inte haft någon maskin som fungerat riktibt bra. Men vi jobbar på, försöker lösa det hela och om två-tre veckor ska det vara löst. Men till Målilla hinner vi inte bli klara, påpekar Fredrik.

I JSM-tävlingen finns även Sebastian Aldén med från Masarna. Antonio, Fredrik, Sebastian, Magnus Karlsson och Tony Rickardsson är deltagarna från Masarna i lördagens seniorfinal.

- Där blir det tufft. Man får gå in och göra sitt jobb och se hur långt det räcker, slutar Fredrik.

ANDERS NORIN

Mer läsning

Annons