Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svag insats av Ornäs

Annons

- Vi visar ingen vilja, engagemang och spelmässigt var det inte mycket som fungerade, säger en besviken hemmatränare Bosse Ericsson.

Frånsett en 20-minutersperiod i början av andra halvlek kunde man tro att det var Ornäs som var laget som kom från den lägre divisionen.

- Det enda positiva är väl att vi vet vad vi ska jobba med, fortsätter Ericsson.

Den första halvleken präglades mest av bortslagna passningar och lågt tempo och hade inte gästerna visat större effektivitet framför hemmamålet kunde matchen varit avgjord redan i paus.

I den andra halvleken ryckte dock hemmalaget upp sig

Under den inledande 20-minutersperioden av andra halvlek visade Ornäs upp ett spel som motiverar varför man spelar en division högre än sina motståndare, främst tack vare yttermittfältarna Julia Byh och Emma Hult som med bra rörelse och snabbt passningsspel rev upp stora sår i gästernas försvar.

Julia Byh svarade för kvitteringen och Emma Hult spelade sedan fram Frida Thomson som enkelt kunde rulla in 2-1, därefter var det fina hemmaspelet slut och man återgick till gamla synder från den första halvleken.

Gästernas Anna Westerling kunde sedan fastställa slutresultatet när hon enkelt nickade in 2-2 efter att Angelica Bengtsson i hemmamålet missbedömt ett inlägg.

Ornäs har som sagt mycket att jobba på inför seriestraten och de enda som kan kvittera ut godkänt betyg är redan nämnda duon Emma Hult och Julia Byh.

ORNÄS-VALBO

2-2 (0-1)

Målen, Ornäs: 1-1 (53) Julia Byh, 2-1 (59) Frida Thomson.

Mer läsning

Annons