Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sommarens stora fotbollsfest i Hudik – då storsatsar vi med livesändning och bildspel

På fredag börjar sommarens stora höjdpunkt i Hudiksvall, Hudik Cup.
Då satsar MittMedia sport på livesända finaler på söndagen, och bildspel från hela turneringen.
– Det känns roligt att vi kan visa upp en av landets största ungdomscuper för vår fotbollspublik, säger Joakim Berglund, fotbollsredaktör i Hälsingland.

Annons

För 39:e året i följd arrangerar Strands IF Hudik Cup i Hudiksvall. Turneringen är en av landets största fotbollscuper för ungdomar och MittMedia – som förstås har lag från Hälsingland men även från flera andra regioner – vill givetvis hänga med på tåget.

Live: Se fredagens match mellan TV-laget och allstarlaget här!

På fredagskvällen invigs turneringen med en match mellan TV-laget och Hudik All Stars, den direktsänds på webben . Under eftermiddagen har ungdomsmatcherna dragit igång, så också bildspelet som går att följa under hela helgen.

– Vi vet att det alltid är uppskattat att se efter om man själv eller någon man känner fastnat på bild, säger Joakim Berglund.

På söndagen avgörs hela cupen. I åldersklasserna 13-15 spelas finaler både på pojk- och flicksidan. Samtliga finaler livesänds på webben.

– Att livesända alla finaler känns som en rolig service att ge vår fotbollspublik. Ungdomsfotboll lockar intresse och engagemang och nu får man en chans att se matcherna även om man inte kan vara på plats, säger Joakim Berglund.

Allt du behöver göra för att se finalerna, kändismatchen och följa bildspelet samt texter från Hudik Cup, är att registrera ett Plus-konto på helahälsingland.se. Det kostar en krona första månaden och därefter 99kr/månad om du väljer att fortsätta som abonnent.

Tider för söndagens finaler

F15: 12.30 – se F15-finalen här!

P15: 13.30 – se P15-finalen här!

P14: 14.30 – se P14-finalen här!

F14: 15.30 – se F14-finalen här!

F13: 16.30 – se F13-finalen här!

P13: 17.30 – se P13-finalen här!

Mer läsning

Annons